Uw eerste bezoek

Bij uw eerste bezoek aan onze praktijk nemen we de tijd (1u) om u en uw gebit beter te leren kennen. Na het bespreken van het anamneseformulier doen we een grondig mondonderzoek. Indien aangewezen worden noodzakelijke radiografieën genomen.

Indien u dat wenst mag u een overdracht van uw patiëntendossier met eventueel recent genomen radiografieën opvragen bij uw vorige tandarts. Dit voor uw eerste afspraak plaatsvindt. Door de privacy wetgeving mogen wij dit niet voor u doen.

Bij omvangrijkere problemen stellen we u vrijblijvend een stapsgewijze behandelplanning voor. Acute pijnklachten trachten we in de mate van het mogelijke te verhelpen.

Anamnese

Om u goed te behandelen is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van uw gezondheidssituatie. We werken met een anamneseformulier dat ons inzicht geeft in uw algemene gezondheid, medicijngebruik, aandoeningen en allergieën. Zo kunnen we zorg op maat bieden en u op de juiste manier behandelen. Bij een eerste bezoek vragen we 15 min eerder te komen om dit formulier in te vullen.

Om tijd te sparen kan u op voorhand reeds het anamneseformulier online invullen of het PDF-formulier afprinten en ingevuld meenemen bij uw eerste bezoek.

Mee te brengen naar de praktijk 

Afspraken

Wij vragen u steeds tijdig aanwezig te zijn voor uw afspraak. Het tijdig annuleren van uw afspraak (minstens 48 uur op voorhand) laat ons toe iemand anders sneller te helpen en voorkomt dat wij u een onkostenvergoeding van 50 EUR per half uur vrijgehouden tijd moeten aanrekenen.