Algemene tandheelkunde

Preventie is héél belangrijk en daar ligt bij ons de klemtoon. Voorkomen is beter dan genezen. Wij adviseren u 2×2 minuten te poetsen en 1x te flossen per dag. Ook een 6-maandelijkse controle, tandsteenreiniging, RX-controle waar nodig zijn essentieel voor het behoud van uw tanden. In onze praktijk staan we u graag bij in de verschillende poetsmethodes.


In onze praktijk werken we met de modernste diagnosetechnieken, o.a. digitale röntgenopnames, zowel intra- als extra-oraal, intra-orale camera en intra-orale digitale scanner.

Vroeger werden er vooral extracties (tanden trekken) uitgevoerd, nu werkt men conserverend (behoudend). Zo kunnen we cariës (gaatjes) in de tanden herstellen met wit composietmateriaal. Om droog te kunnen werken en de kwaliteit van de vulling op hoog niveau te houden werken wij altijd met rubberdam. Dit rubberen vel creëert een steriel en duidelijk werkveld. Zo garanderen wij u een perfecte behandeling met een mooi resultaat.

Beste patiënten,

Doordat wij onze maximum capaciteit bereikt hebben, nemen we tijdelijk geen nieuwe patiënten meer aan. Zo kunnen we onze huidige patiënten de hoogste kwaliteit en service blijven aanbieden.

Patiënten die sinds 2020 niet meer in onze praktijk zijn geweest voor een controle of tandheelkundige behandeling vallen hier ook onder.

Bedankt voor uw begrip.
Team Tandartsen Klaverblad