Esthetische tandheelkunde

Een stralende glimlach maakt een mens gelukkig. Mooie en gezonde tanden vormen een eerste indruk en zijn een belangrijke factor voor succes. Bij een gezonde mond kunnen zelfs kleine correcties resulteren in een grote esthetische verandering en dus een mooie glimlach.

Behandelingen zoals kleurcorrecties, tandvriendelijke bleaching, het plaatsen van ‘veneers’, een flinterdun keramieklaagje, een snijrandverlenging of tandverbreding zijn oplossingen om een mond een fraai uitzicht te geven. Ook met tandvullingen of kronen bestaan er heel mooie esthetische oplossingen. Een perfect gebit is voor iedereen mogelijk, wij bekijken voor u de juiste oplossing.

Om uw stralende glimlach te behouden komt u best halfjaarlijks tot jaarlijks voor een professionele reiniging waarbij tandplak en oppervlakkige verkleuringen verwijderd worden.

 

Beste patiënten,

Doordat wij onze maximum capaciteit bereikt hebben, nemen we tijdelijk geen nieuwe patiënten meer aan. Zo kunnen we onze huidige patiënten de hoogste kwaliteit en service blijven aanbieden.

Patiënten die sinds 2020 niet meer in onze praktijk zijn geweest voor een controle of tandheelkundige behandeling vallen hier ook onder.

Bedankt voor uw begrip.
Team Tandartsen Klaverblad