Diensten

Algemene tandheelkunde

Endodontie

Een wortelkanaalbehandeling is op een comfortabele manier met veel succes uitvoerbaar. Heel nauwkeurig wordt de binnenkant van uw tand gereinigd en daarna gevuld.

Lees meer

Esthetische tandheelkunde

Een stralende glimlach speelt hoe dan ook een belangrijke rol bij het uiterlijk. Via verschillende technieken kunnen kleine en grote correcties worden uitgevoerd die resulteren in een zichtbare esthetische verandering en dus nog mooiere lach.

Lees meer

Implantologie

Een implantaat is een titanium schroef, een kunstwortel als het ware. Verloren gegane tanden kunnen hierdoor vervangen worden.

Lees meer

Kroon- en brugwerk

Een kroon kan over de tand worden geplaatst wanneer een tand zodanig is aangetast dat een gewone vulling niet meer voldoet. Met een kroon wordt de oorspronkelijke vorm en functie van een tand hersteld.

Lees meer

Kindertandheelkunde

Onze kindertandarts zorgt voor de tanden van peuters tot tieners. Want vergis je niet, ook melktanden vereisen een goed onderhoud en een regelmatige controle. Ze zorgen immers voor een goede vorming van het definitieve gebit.

Lees meer

Tandenknarsen en kaakgewrichtsproblemen

Tandenknarsen is een aandoening die grote schade kan veroorzaken aan je gebit. Ook problemen met het kaakgewricht lijken misschien onschuldig, maar kunnen erg hinderlijk zijn en zelfs vergaande gevolgen hebben. 

Lees meer

Invisalign Orthodontie 

Invisalign Orthodontie 

Lees meer